Gå til indhold
banner internetpsykiatrien.dk
ForsidepilAnmodning


Anmodning

Udfyld først et spørgeskema

Hvis du gerne vil i behandling, skal du udfylde et spørgeskema, der indeholder en række spørgsmål om dig selv, og om hvordan du har det.

Du skal bruge NemID til at udfylde spørgeskemaet. 

Udfyld spørgeskema og anmod om behandling

Besvarelsen af spørgeskemaet bliver inden for 5 arbejdsdage vurderet af psykologer i Internetpsykiatrien. Der vil være forlænget svartid i forbindelse med efterårsferie.

Bemærk, Internetpsykiatrien behandler ikke Binge Eating Disorder (BED). Du kan læse mere om den behandling og anmodning til behandling på Telepsykiatrisk Centers hjemmeside http://www.psykiatrienisyddanmark.dk/wm512838.

Du får besked i din e-Boks, når dit spørgeskema er gennemgået

Hvis du opfylder kriterierne for behandlingen, bliver du inviteret til en videosamtale med en psykolog. Videosamtalen varer 1 time og foregår via webkameraet på din computer eller tablet.

Indkaldelsen får du i din e-Boks, og det er derfor vigtigt, du holder øje med den. Vi anbefaler, at du i din e-boks slår notifikationer til, så du får en e-mail, når der er ny post.

Er du ikke tilmeldt e-Boks, får du ikke et svar på din anmodning, som afvises. Du vil i stedet få en besked fra Region Syddanmark om, at du har forsøgt at kontakte os, og at vi ikke kan besvare via usikker mail.

Samtalen finder sted på en hverdag typisk med start mellem klokken 8.00 og klokken 13.00. Vi hjælper dig med at få det tekniske til at virke, og det er ikke svært.

Under samtalen afklarer vi, om tilbuddet egner sig til dig, og hvis det gør, får du adgang til et computerprogram kort tid efter.

Du kan på hjemmesiden læse mere om, hvordan selve behandlingerne foregår

 

Telepsykiatrisk Center, Heden 11 3. sal, 5000 Odense C., Tlf.: 99 44 95 50, Send sikker, digital post via borger.dk