Gå til indhold
banner internetpsykiatrien.dk
ForsidepilAnmodning


Anmodning

Anmod om Internetbaseret behandling for angst og depression

For at komme i behandling ved Internetpsykiatrien, skal du først udfylde et spørgeskema, så vi kan vurdere, om vores behandlingsforløb for depression og angst er relevant for dig. Spørgeskemaet indeholder en række spørgsmål om din situation og hvordan du har haft det i den seneste tid. Det tager cirka 30-40 minutter at udfylde skemaet og din besvarelse vil efterfølgende blive vurderet af vores psykologer hurtigst muligt. Vi har i øjeblikket forlænget svartid på grund af travlhed.

Du behøver ikke en henvisning fra egen læge for at anmode om behandling ved Internetpsykiatrien.

Du kan læse mere om vores behandling for angst og depression og hvem der er egnet til behandlingen.

 

Udredende videosamtale med en af vores psykologer

Hvis du umiddelbart opfylder kriterierne for vores behandlingsforløb, bliver du indkaldt til en videosamtale via e-Boks. Under samtalen vil en af vores psykologer informere om behandlingsformen og stille en række uddybende spørgsmål for at vurdere, om tilbuddet egner sig til dig og din situation. Hvis vi vurderer, at tilbuddet egner sig til dig, får du tilsendt et login til behandlingsplatformen kort tid efter.

Samtalen varer ca. 1 time og den finder sted på en hverdag med start mellem klokken 8.00 og klokken 13.00, via webkameraet på din computer eller tablet. Typisk vil du blive inviteret til samtale inden for 30 dage, men det afhænger af, hvor mange anmodninger vi modtager i perioden.

 

Udfyld spørgeskema og anmod om behandling via en sikker forbindelse.
 

Internetbaseret behandling er ikke et akuttilbud

Hvis du får det meget dårligt og er selvmordstruet skal du søge hjælp ved nærmeste psykiatriske skadestue. Du kan også kontakte Livslinjen på tlf. 70 201 201.

Telepsykiatrisk Center, Heden 11 3. sal, 5000 Odense C., Tlf.: 99 44 95 50, Tilgængelighedserklæring